Medlemsinfo

Hej alla medlemmar i ISB

Nu är det äntligen möjligt att skriva bindande hyreskontrakt på en lägenhet i Vargbacken.

Första etappen består av punkthusen, som kommer att vara klar för inflyttning i november 2020. Det blir 4 punkthus med fyra våningsplan och hiss med 16 lägenheter i varje hus (64 lgh) gatuadressen för dem är Vargbacksvägen 2, 4, 6 och 8.

Ni har i dagarna fått ett utskick från vår partner RW Bostad med bofakta om lägenheternas utrustning, planlösning och läge i huset. I foldern finns på sista sidan en kontraktsblankett där ni också kan göra alternativa val av lägenhet.Som medlem i Ingarö seniorboende har du förtur till en lägenhet, men bara denna gång. Resterande släpps till tidigare intressenter och till bostadsförmedlingen.

Klubbhuset och parkvillorna kommer att byggas i senare etapper.

Alla lägenheter i Vargbacken kommer att vara kooperativa hyresrätter, som var vår ursprungsidé, genom att ISB tecknar ett så kallat blockförhyrningsavtal med fastighetsägaren. Hyresnivån och kontantinsatsen har också pressats för att öka attraktiviteten. Det har bland annat gjorts möjligt genom statligt investeringsstöd. Läs mer i utskicket.

Vi kommer att kalla till ett informationsmöte och extra föreningsstämma den 19/1 2020 kl. 15.00. Vår partner RW bostad kommer att vara närvarande.

På föreningsstämman tar vi bland annat bindande beslut om blockförhyrningen av Vargbacken.

Missa inte detta fantastiska tillfälle att få möjlighet att förvärva en nyproducerad lägenhet i fin natur på lugna sköna Ingarö.

Vid frågor kontakta:

Ordföranden, Christer Svensson 070-787 71 02, csvensson@telia.com

Vice ordföranden, Ulla Skansén 070-164 42 61, ulla.skansen@gmail.com

Ingarö seniorboende, box 74, 134 70 Ingarö

Vi ses på informationsmötet i januari

ISB:s styrelse