Enkät – Arbetsgrupp

Resultat av medlemsenkäten!
Undersökningen genomfördes under november-december 2013. Den besvarades av 47 hushåll = 76 % av medlemshushållen. Klicka på länken!
http://www.ingaroseniorboende.se/?p=216

Några kommentarer
– endast 14 hushåll säger att de kan flytta in när området blir klart 2015/16. Det innebär att vi behöver fler medlemmar i föreningen
– fråga 2 ger svar på hur många rum man vill ha, men den visar också på att det finns önskemål om varierande yta på resp lägenhet. Valfrihet är önskvärd!
– närmare 40% vill bo på markplan.
– mer än 36% anser att det är mycket viktigt med carport med el, plats för seniorgympa, gästrum och grillplats i/vid gemensamhetslokalen. Bubbelpool ute, bastu, matlagningskök, spa/relax uppfattas av 30% eller fler som mindre viktigt.
– många lämnade förslag på ytterligare resurser som vi borde ha. De har nämnts av en eller två personer. Vi har den listan med oss när vi planerar vidare tillsammans.
Här finns enkätformuläret http://www.ingaroseniorboende.se/?p=231

Arbetsgruppen bildades vid årsstämman 2013  Vi har arbetat med att se över och förtydliga föreningens vision och vi har genomfört medlemsenkäten. Vi fortsätter nu med att ta fram idéer om hur vårt boende ska utformas.

Ulla Skansén sammankallande
Inga-Lisa André
Jan Askerblom
Leif Höglund
Ronnie Larsson
Bo Wraghe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *